heeft u onze nieuwe website al bekeken?

Wellicht was het u al opgevallen: Trends & Trade heeft de website in een nieuw jasje gestoken! Met deze nieuwe website hebben wij nóg meer opties om inspiratie en leuke wetenswaardigheden te delen met u!

Naast het frissere nieuwe design zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten aan de website toegevoegd. Wij informeren u graag over deze nieuwtjes:

een compleet overzicht van ons assortiment

In de nieuwe website vindt u een mooi overzicht van alle assortimentsgroepen zoals ‘gift’ of ‘bloemisterijartikelen’. Dit zodat u nog gemakkelijker het aanbod vindt dat aansluit bij uw behoefte. Uiteraard vindt u op deze pagina ook een compleet overzicht van het aanbod van Trends & Trade en met alle 180 exposanten.

makkelijk vooraf uw route plannen!

Wilt u tijdens uw inkoopbezoek bijvoorbeeld uitsluitend sfeervolle tuindecoratie inkopen? Op de assortimentspagina tuindecoratie vindt u een overzicht van alle exposanten met tuindecoratie in het assortiment. Zo kunt u vooraf  uw route plannen voor uw volgende inkoopbezoek en slaat u geen exposant met passend aanbod over!

zoeken naar een specifieke exposant

Bent u opzoek naar een specifieke exposant maar weet u niet meer exact waar u deze exposant bij Trends & Trade vindt? Geen probleem. Elke exposant heeft een eigen pagina op onze website zoals bijvoorbeeld Rex London. Op deze pagina vindt u altijd de exacte locatie op de plattegrond. Zo kunt u nog efficiënter inkopen bij Trends & Trade.

blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuws

Naast een verbeterde zoekfunctie naar geschikt aanbod, vindt u op de vernieuwde website ook veel nieuws & inspiratie. Van de trend van dit seizoen met praktische informatie daaromheen tot het laatste nieuws van onze exposanten en interessante wetenswaardigheden. Zo blijft u altijd up to date!

Wij zijn heel benieuwd naar uw mening. Vindt u de nieuwe website mooi en praktisch in gebruik? Mist u belangrijke informatie of heeft u andere tips & tricks? Wij horen het graag via communicatie@trendstrade.com!