Design@Home bij P&D collections coming soon!

Vanaf juli 2018 is het nieuwe merk Design@Home te vinden bij P&D collections. De producten zijn ontworpen met een knipoog, zijn speels en trendgericht. Met vrolijke quotes en de juiste boodschap voor elke gelegenheid zijn deze items een echte must-have. Voor thuis en onderweg of als “perfect gift” met de producten van Design@Home zit u altijd goed!

perfecte aanvulling op uw home & gift-collectie!
In het brede assortiment van Design@Home vindt u van elk dessin een complete set. Denk hierbij aan reis-drinkbekers van bamboo, drinkflessen, vrolijke mokken, handige ontbijt-plankjes. Bij enkele dessins vindt u ook bijpassende rugzakken en toilettassen. Dit maakt de items van Design@Home een perfecte aanvulling op uw home- & giftcollectie!

U vindt de nieuwe collectie van Design@Home vanaf juli bij exposant P&D collections op locatie E2.18 bij Trends & Trade. Tot snel!

1

P&D collections E2.19