nu nog groter aanbod van Light & Living bij Trends & Trade!

Light & Living heeft tijdelijk een extra stand bij Trends & Trade. Hier vindt u tot en met 31 juli een nieuw assortiment (klein-)meubelen! Naast de bekende locaties B1.01 en L2.09 vindt u Light & Living nu dus ook op locatie J2.02. Hier vindt u de mooiste kasten, bijzettafels, spiegels, poefjes en andere mooie (klein-)meubelen. Een echte aanvulling op het al brede assortiment aan woondecoratie en verlichting!

now or never: tijdelijk (klein-)meubelen te koop bij Light & Living

Een unieke kans om uw collectie woondecoratie van Light & Living aan te vullen met bijpassend meubilair. In de nieuwe tijdelijke stand van Light & Living vindt u een mooi samengesteld assortiment van o.a. hippe bakkerskasten, design bijzettafeltjes in diverse vormen en maten en prachtige grote vazen. Hiermee tovert u elke home, gift en gardencollectie om tot een modern en stijlvol geheel. Uiteraard allemaal gestyled met de woonaccessoires uit de eigen collectie van Light & Living welke u vindt op de locaties B1.01 en L2.09.

 

de grootste exposant met woondecoratie bij Trends & Trade

Light & Living was al de grootste exposant bij Trends & Trade en met de komst van deze tijdelijke stand met (klein-)meubelen steekt Light & Living er met kop en schouders bovenuit. U kunt bij deze exposant terecht voor een altijd actueel en aantrekkelijk aanbod woondecoratie en verlichting. Door het uitgebreide assortiment en de diversiteit aan stijlen kunt u zelf u eigen unieke collectie samenstellen.

 

Neem bij uw volgende bezoek aan Trends & Trade een kijkje in deze extra stand en vul uw collectie aan met de unieke producten van Light & Living!