de leukste tips en weetjes van insiders!

Van onze collega’s krijgen wij vaak leuke tips en ideeën. Die willen we u niet onthouden! Deze week deelt collega Shona van welke producten haar retail-hart sneller gaat kloppen en wat zij absoluut onmisbaar vindt als zij haar droomwinkel zou starten.

wat blijft er altijd aan jouw vingers plakken als jij gaat winkelen?

“Van decoratieartikelen wordt ik vrolijk. Als ik in een woondecoratiewinkel kom neem ik altijd iets mee voor mijn dienblad dat thuis op mijn eettafel staat. Dat staat vol met gezellige kaarsen en theelichten. Ik heb minstens 3 kratten met kaarsen voor verschillende seizoenen en gelegenheden. Mijn toekomstige echtgenoot snapt deze “hobby” niet en ziet graag dat ik de kaarsen opbrand. Dat laatste gebeurt niet vaak, dat is natuurlijk zonde.”

 

welk product bij Trends & Trade vind jij absoluut onmisbaar als jij je eigen winkel zou hebben?

“Gezien mijn voorliefde voor kaarsen, zou ik een ‘sfeer’-winkel beginnen. Ik zou dan allerlei artikelen verkopen om leuke dienbladen mee te vullen. Ik denk dat deze winkel erg vol zou staan. Als het op kaarsen of windlichten aankomt heb ik geen filter. Alles wat leuk is gaat mee want: “deze heb ik nog niet!” Vooral de kaarsen van exposant Rustik Lys en de geurkaarsen van Home Society zouden onmisbaar zijn in mijn winkel.

 

over Shona

Shona is met haar 28 jonge jaren al ruim één derde van haar leven werkzaam bij Trends & Trade (al 11 jaar!). Ze begon in 2007 als caissière en is na een aantal tussenstops voor studies en andere werkzaamheden sinds kort weer bij Trends & Trade werkzaam als content- en proces coördinator. Leuk om te weten: op dit moment is Shona druk met het nieuwe bestelproces. De huidige procedure krijgt een “facelift” en wordt een volledig digitaal proces. Hier hoort u binnenkort meer over!