dé 5 tips om uw inkoopdag nog aangenamer te maken!

We geven u graag 5 tips om zo efficiënt en ontspannen mogelijk uw inkopen in huis te halen. Het runnen van een eigen onderneming is al spannend genoeg.

collectie HouseVitaminfoto: collectie HouseVitamin

Elke ondernemer is druk en probeert het maximale uit een werkdag te halen. ‘Efficiëntie’ is dan ook een vaak gebruikte term merken wij als we met onze klanten in gesprek zijn. Maar efficiëntie kan soms ook voor stress zorgen. Alles moet slim en vooral snel! We helpen u graag om van uw inkoopdag een gezellige en aangename dag te maken. Hieronder vindt u 5 tips om helemaal ontspannen naar huis te keren met uw nieuwste en mooiste aankopen:

 

  1. kies de juiste inkoopdag

Trends & Trade is 7 dagen in de week geopend, zelfs op een aantal nationale feestdagen zoals Goede vrijdag, Hemelvaartsdag en 2de Pinksterdag. Omdat u als retailer dan vaak zelf de winkel gesloten heeft, biedt dit extra mogelijkheden om te komen inkopen. Dit zorgt er wel voor dat er tijdens deze dagen iets meer toeloop is naar ons inkoopcentrum. Vooral op Duitse feestdagen zoals de Dag van de Duitse Eenheid en Allerheiligen zult u merken dat het wat drukker is bij Trends & Trade. Heeft u geen zin in lange(re) wachtrijen bij de kassa? Check dan voor uw bezoek op onze website de openingstijden of er bijvoorbeeld een Duitse feestdag op de agenda staat.

 

  1. laat uw inkopen door ons inpakken en versturen

Een moment dat we allemaal kennen en niet altijd even positief ervaren is het wachten, op- en inladen aan de kassa. Daar komt het inladen van uw auto natuurlijk ook bij. Als dat maar gaat passen, zult u soms denken. U kunt ervoor kiezen uw producten zelf in te pakken en te vervoeren, daarvoor is achter de kassa’s volop inpakmateriaal beschikbaar. Maar wij helpen u graag bij dit proces. Medewerkers van Trends & Trade pakken uw inkopen met zorg voor u in en met de transportservice worden uw artikelen naar u toegestuurd. U stapt vol inspiratie in uw auto en u hoeft alleen nog maar te wachten op uw levering. Vraag onze medewerkers van de servicebalie of onze kassières naar de voorwaarden, tarieven en levertijden.

 

  1. een smakelijke pitstop in ons restaurant

Van een dag rondlopen, inkopen en de leukste musthaves uitzoeken bij Trend & Trade krijgt u natuurlijk enorme trek. Neem gerust even de tijd om op adem te komen in ons restaurant. Chef-kok Joe en zijn team heten u van harte welkom en helpen u graag met een lekker broodje, warme maaltijd zoals een overheerlijk bord spaghetti of kopje koffie met Limburgse vlaai. Zo kunt u lekker bijtanken en met hernieuwde energie uw inkoopdag vervolgen. Alleen een energieboost nodig voor de terugweg? Naast de kassa’s vindt u een koffie- en snoepautomaat.

 

  1. boek een overnachting bij een hotel in de buurt

Moet u een eind rijden of bent u van plan om een aantal dagen opeenvolgend inkopen te doen bij Trends & Trade? Boek dan een overnachting bij Trends & Trade in de buurt, zo kunt u in alle rust inkopen. Wij hebben speciaal voor u afspraken gemaakt met een aantal hotels in de buurt waardoor u met kortingen van 10% tot 15% kunt overnachten; dát is mooi meegenomen. Zo kunt u op een relaxte manier het maximale uit uw inkoopbezoek halen.

 

  1. loop indien mogelijk met 1 kar tegelijk door de hal

Mocht u een inkoopdag hebben gepland waarbij u veel grote items wilt meenemen óf heeft u zoveel producten nodig dat u meerdere karren nodig heeft? Voorkom dan dat u niet met teveel en te zware Deense karren door de hal loopt. Zodra u merkt dat 1 of meerdere karren erg vol beginnen te raken of te zwaar worden om prettig voorruit te trekken, dan kunt u deze gemakkelijk ontkoppelen en parkeren op de karrenstandplaats tegenover de kassa’s. Bij het afrekenen kunt u alle karren verzamelen.

 

Hopelijk zijn deze tips van toegevoegde waarde tijdens uw volgende inkoopbezoek. We hopen u snel weer te mogen begroeten bij Trends & Trade. Mocht u zelf leuke of handige tips hebben waar wij of uw collega inkopers bij gebaat zijn, laat het ons weten!