NIEUW – de meest originele cadeaus van Rex London

Bent u op zoek naar onderscheidend aanbod voor uw collectie? Breng dan een bezoekje aan de stand van Rex London bij Trends & Trade. Na een rondje door de stand van Rex heeft u gegarandeerd de leukste cadeauartikelen en homedecoratie op uw kar! Net een beetje anders, speels en ontzettend vrolijk; dat typeert het assortiment van Rex London!

retro, vintage en modern design

Met de moderne, retro en vintage collecties voor jong én oud vindt u bij Rex London altijd de leukste aanvullingen voor uw onderneming. Rex biedt een breed assortiment met originele en trendy cadeaus voor kinderen en volwassenen, evenals een unieke collectie woonaccessoires en seizoensartikelen. Het ontwerpteam van Rex London werkt onvermoeibaar aan het creëren van nieuwe kleurrijke en speelse prints en patronen om de producten eruit te laten springen. Deze producten zijn door het eigen ontwerpteam gemaakt óf ze zijn liefdevol gekozen door hun getalenteerde ontwerp- en inkoopteams.

 

gifts en accessoires voor huis en tuin

In het assortiment van Rex London vindt u een divers aanbod. Kies bijvoorbeeld voor de originele Jumbo-opbergtas, de collectie lunchzakken en boodschappentassen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Niet alleen duurzaam maar ook opvouwbaar. Of ga voor de leukste paraplu’s, lieve nachtlampjes, thermosflessen, bamboe bordjes en ander tafelgerei zoals kinderbestekjes en lunchboxen, speelgoed, koffertjes, giftcards, tassen en nog veel meer.

 

voor volwassenen en kinderen!

Waar Rex London goed in is, is het doorzetten van een bepaalde designlijn in een hele artikelgroep. Het lieve olifantje vindt u op de hele collectie tafelgerei. Zo ontstaat een hele herkenbare lijn. Ook populair zijn de eenhoorn prints, vrolijke krokodillen, leeuwtjes, schattige konijntjes, pandabeertje, bamboe bladeren en noem maar op. Deze speelse dessins zijn niet alleen voor kinderen zijn bedoeld. Ook voor volwassen zijn is de collectie heel aansprekend. Iedereen krijgt hier een glimlach van op zijn gezicht!

 

Bij de stand van Rex London bij Trends & Trade vindt u een speciaal gekozen selectie van de nieuwste en best verkopende artikelen. Kom dus ook een bezoek brengen aan deze vrolijke stand op locatie D2.20.