er staat weer een Capi Europe parkingsale voor de deur!

kom ook naar de Capi Europe SALE dagen!

Van zondag 13 mei tot en met zondag 27 mei organiseert Capi Europe een parkingsale bij Trends & Trade. Tijdens de sale biedt Capi Europe bloempotten voor binnen en buiten met kortingen oplopend tot wel 50% korting! U vindt een divers assortiment potten in speciaal geselecteerde kleuren en modellen op de parkeerplaats van Trends & Trade.

 

eigentijdse binnen- en buitenpotten van Capi Europe

Capi Europe staat bekend om zijn unieke design en licht gewicht potten in alle soorten en maten. De potten zijn UV- en weerbestendig en tijdens de Parking Sale kunt u een gedeelte van Capi’s ruime assortiment voor de helft van de prijs inkopen! De uitgebreide collectie die u bij Capi Europe in de stand vindt is niet afgeprijsd.

 

Wees er snel bij, deze sale duurt zolang de voorraad strekt! Zien we u tijdens de parkingsale vanaf zondag 13 mei?

Tot dan!