‘colour-boost’ uw collectie!

verrassende voorjaarscombinaties

 

Dit seizoen draait alles om kleur. Mooie frisse en felle kleuren die in het oog springen maken elke collectie onweerstaanbaar. Dat laten wij ons geen twee keer zeggen! Met de vrolijke combinatie van gekleurde houtsnippers van Dipro Decor en kleurrijke speelse producten van GINGER Lifestyle krijgt iedereen automatisch een lach op zijn gezicht.

 

 

give a smile to the world’

Het motto van GINGER Lifestyle is niet voor niets ‘give a smile to the world’! Dit zie je terug in de hele collectie waarin ze volop gebruik maken van felle kleuren, originele, eigenzinnige en gedurfde designs. Naast grappige decoratie items vindt u bij GINGER Lifestyle ook een breed assortiment hoogwaardig melamine servies in de meest uiteenlopende dessins. Ideaal voor binnen- én buitengebruik. U vindt GINGER Lifestyle op locatie A1.13.

 

kleurrijke houtsnippers als decoratieve ondergrond

De mogelijkheden met gekleurde houtsnippers zijn eindeloos! Naast de vaak gebruikte toepassing van houtsnippers in potten en bloemstukken kunt u de houtsnippers van Dipro Decor ook goed gebruiken voor het aankleden of inrichten van uw etalage of inspiratiepunten. Pas de ondergrond van uw presentatie aan op uw collectie, dit geeft uw inspiratiepunt weer nét die extra boost. Met tot wel 25 kleuren in het assortiment van Dipro Decor is er altijd wel een kleur die bij uw presentatie past. U vindt Dipro Decor op locatie L2.17.