verhuisberichten en uitbreidingen van een aantal exposanten

blijf op de hoogte van het aanbod bij Trends & Trade

Het aanbod van Trends & Trade is weer flink vernieuwd. Dat betekend dat er behoorlijk wat vernieuwingen zijn bij onze exposanten. Een aantal exposanten hebben uitgebreid met een extra locatie of zijn van locatie gewijzigd. We brengen u graag op de hoogte van deze wijzigingen:

 

uitbreidingen:

 

verhuisberichten:

 

naamswijzigingen

 

beëindigingen:

  • Pepe Trade

 


 

alle uitbreidingen op een rijtje:

 

H. Pijls en Zonen

 

Graag informeren wij u over de extra locatie van H. Pijls en Zonen waar zij een nieuw assortiment van (klein)meubelen aanbieden. Naast de al bekende locatie A2.03 vindt u H. Pijls en Zonen nu ook op locatie A2.18.

 

H. Pijls en Zonen is een groothandel met een snel wisselende collectie bestaande uit verzilverde producten, hout, riet, ijzer, gietijzer en glas. Eigentijdse producten met een vleugje nostalgie.

 

The Family House

De stand van The Family House is in februari uitgebreid waardoor ze een nog grotere collectie kunnen aanbieden in hun huidige stand. U vindt de grotere stand van The Family House op locatie A2.21.

 

The Family House is al meer dan 30 jaar fabrikant van keramiek! Hierdoor heeft The Family House een uitlopend trendy assortiment van keramische potten, vazen, waxinehouders en lantaarns onder de merken Gina Da, Pots Only en One Love bij Trends & Trade.

 

Bommels conserven

De stand van Bommels Conserven is in februari uitgebreid waardoor ze een nog grotere collectie kunnen aanbieden! U vindt het ruime en vooral smaakvolle aanbod van Bommels Conserven op het foodplein.

 

Bij Bommels Conversen vindt u een divers assortiment waaronder cocktails van Quai Sud, koekjes van Cartwright & Butler, zout van Halen Mon, thee van Whittard, chocolade van Van der Burgh etc. Deze producten lenen zich perfect als cadeau, als vrolijke bijverkoop of als smaakvolle toevoegingen in een keukencollectie.

 

 

Kersten

De stand van Kersten wordt deze week uitgebreid waardoor ze een nog grotere collectie woonaccessoires en decoratie kunnen aanbieden! U vindt de grotere stand van Kersten op locatie J1.01 + K1.02.

 

Kersten B.V. biedt woondecoratie en lifestyle-artikelen voor huis en tuin. Met een deskundig team wordt twee keer per jaar een geheel nieuwe collectie samengesteld, die zoveel mogelijk aansluiten op de laatste trends en ontwikkelingen. Kersten biedt hierdoor een uitgebreid assortiment aan in vier verschillende woonstijlen.

 

 

 


het verhuisbericht van deze maand:

 

Promotion Design -> heet vanaf nu Desiree Home Decorations

 

 

 

Exposant Promotion Design heeft een nieuwe naam en gloednieuwe stand bij Trends & Trade. Vanaf februari wijzigt Promotion Design haar naam in Desiree Home Decorations. Desiree Home Decorations presenteert het vrolijke assortiment vanaf medio februari in een gloednieuwe stand. Bezoek locatie A2.09 voor handgemaakte decoratietaarten en cupcakes, lieve pluche knuffelbeesten en heerlijke huisparfums!

Desiree Home Decorations heeft een eigen productielijn van handgemaakte decoratietaarten, gebak, petit fours en cakes & cupcakes. Daarnaast importeren ze mooi pluche en vertegenwoordigen ze een heerlijke geurenlijn van huisparfums uit Italië.