nieuwe exposant bij Trends & Trade: Natives

Natives ♥ retro vintage

 

 

Natives, de nieuwste aanwinst op het gebied van exposanten bij Trends & Trade, houdt van retro vintage. Maar ook van grappige katten, lelijke honden, lekker eten, lekker drinken en een gezellige tijd met goede vrienden! Dit zie je terug in de originele creaties in de collecties van het van origine Franse merk. De decoratieve producten van Natives zijn vooral te beschrijven als een beetje gek, gedurfd en grappig.

 

 

producten met humor

 

Natives heeft een zeer uiteenlopend assortiment, boordevol producten met een vrolijke knipoog. Denk aan producten voor de aankleding van de badkamer en de keuken, grappige items voor huisdieren, schoonmaakspulletjes en leuke gifts voor kinderen. Collecties zijn voorzien van een Natives-sausje: retro vintage met een Franse touch. Perfect als decoratie of als cadeau item!

 

Bezoek Trends & Trade en vul uw collectie aan met de humoristische producten van Natives. U vindt Natives op locatie B1.17.