nieuwe exposant bij Trends & Trade: Greenomic

exclusieve delicatessen voor elke foodlover

 

Het foodplein is aangevuld met een nieuwe leverancier; Greennomic. Deze exposant staat bekend om haar Italiaanse specialiteiten zoals pastasauzen, tapenades en de gezonde extra vierge olijfoliën in diverse smaken. Ook voor zoete lekkernijen kunt u bij Greenomic terecht. De lekkerste bonbons, dragees en speciale theesetjes kunt u ook vinden in de stand van Greenomic. Dit maakt het aanbod van Greenomic volledig en gevarieerd.

 

het perfecte cadeau item voor elke retailer

Naast dat Greenomic zo’n lekkere foodproducten aanbiedt, is deze exposant ook expert op het gebied van verpakkingen. Alle producten zijn verpakt in een luxe verpakking en stralen één en al exclusiviteit uit. Met de producten van Greenomic biedt u dus niet alleen een top product maar ook een geschikt cadeau. Combineer deze foodproducten met producten uit uw huidige collectie voor een aantrekkelijke giftset of maak een combinatie van verschillende Italiaanse delicatessen.

 

Bezoek nu de stand van Greenomic bij Trends & Trade en vul uw collectie aan met de speciale food en gift producten van Greenomic. U vindt Greenomic op locatie A1.04.