NIEUW: exclusieve bonbons van Manfred Spaargaren bij Trends & Trade

gegarandeerd smullen; alleen het beste is goed genoeg!

 

Niet zomaar chocolade, nee. Dit is chocolade van Manfred Spaargaren! Manfred maakt en verkoopt een groot assortiment met de heerlijkste door hem zelf ontwikkelde bonbons. En Manfred is een bon-vivant én smaakalchemist. Hij volgt lifestyletrends maar ambacht voert de boventoon. Denk aan traditionele smaken als vers gebrande noten, koffie en zelfgemaakte esprits (geest van de likeur). Met moderne chocoladekeukens in Uithoorn worden dagelijks nieuwe smaakcombinaties samengesteld en geproefd. Manfred Spaargaren is al jaren een begrip voor toprestaurants, hotels en de betere banketbakkers. En vanaf nu ook verkrijgbaar bij Trends & Trade. 

duurzaam en eerlijk

De chocolade van Manfred is lekker, daar is geen twijfel over mogelijk. Daarnaast is de chocola eerlijk en duurzaam. Alleen de beste en meest zuivere ingrediënten worden gebruikt voor de bonbons. Daarbij hoort dat de chocolade op een duurzame manier is geteeld. Daarom wordt de cacao ingekocht bij Callebaut. Zij hanteren een speciaal programma dat zich richt op het verbeteren van het leven van cacaoboeren en hun gezinnen.

 

de lekkerste en meest exclusieve collecties bonbons

Mocht u door bovenstaande nog niet overtuigd zijn; Manfred Spaargaren maakt als enige chocolatier in Nederland zijn eigen esprits (likeuren). Likeuren zoals tonkabonen esprit, vanille esprit en saffraan esprit voor het parfumeren van zijn exclusieve collectie bonbons. De bonbons van Manfred Spaargaren confiserie worden vervaardigd op de Zwitserse methode en worden niet in een vorm gegoten zoals de bekende Belgische bonbons, want dan krijg je een te dikke laag chocolade.

 

vrolijke collectie speciaal voor de feestdagen

Ook leuk, Manfred Spaargaren speelt goed in op elk seizoen. Zo vindt u in aanloop naar Pasen een vrolijke collectie aan chocolade paashazen en tijdens Kerst uiteraard de bekende en Kerst chocolaadjes. Daarnaast vindt u naast de luxe bonbons ook heerlijke notenmelanges en koekjes. Kom proeven en verwen ook uw klanten met deze heerlijke bonbons!

 

U vindt Manfred Spaargaren Confiserie op locatie A1.02.