MIX & MATCH met de leukste voorjaarsproducten

creëer uw eigen ‘New Vintage’ look

 

 

Een vintage stijl kunt u op vele manieren creëren. U hoeft niet alle brocante markten af te struinen voor het perfecte plaatje, ook met nieuwe producten kunt u een vintage look creëren. Juist de combinatie van oud en nieuw geeft de collectie een uniek aanzien.

 

Benieuwd naar welke voorjaarsproducten onmisbaar zijn om een frisse New Vintage trendlook te creëren? Wij hebben een leuke MIX & MATCH voor u samengesteld zodat u nog makkelijker kunt inkopen bij Trends & Trade. Zo oogt uw collectie ‘vintage’, maar dan in een nieuw en fris voorjaarsjasje!

 

 

U vindt deze producten bij de volgende exposanten:

 1. 1. kandelaar – Be-Uniq, locatie L1.01
 2. 2. kunstplant – Diga Colmore, locatie A1.12/A1.11
 3. 3. bord – Bridg, locatie G1.04
 4. 4. glazen vaas – Fidrio BV, locatie L1.43
 5. 5. kussen – Home Delight, locatie F1.06a
 6. 6. beker – Bridg, locatie G1.04
 7. 7. gekleurde vaasjes – Ginger Lifestyle, locatie A1.13
 8. 8. klok – Evenaar, locatie J2.03
 9. 9. kistje – Wolvies shop, locatie L1.05
 10. 10. kruik – Be-Uniq, locatie L1.01
  & kunstbloem – Fidrio BV, locatie L1.43
 11. 11. kandelaar – Be-Uniq, locatie L1.01
 12. 12. kandelaar – Be-Uniq, locatie L1.01
 13. 13. vaasje vogel – Daan Kromhout H1.10/G1.09
 14. 14. kaarsen – Rustik Lys BV, locatie H2.19

 

durf te combineren met diverse stijlen

De afgelopen seizoenen was het combineren van diverse stijlen en materialen een pré om de perfecte collectie samen te stellen. Bij deze voorjaarstrend is dat niet anders. We combineren weer volop met producten in verschillende stijlen en afwijkende materialen. Echte vintage producten met grote statement vazen en producten van natuurlijke materialen geven uw collectie een echte eigenheid. Producten mogen bij deze trend ‘New Vintage’ best van elkaar afwijken zolang de kleurbasis maar enigszins rustig is in bijv. pasteltinten. Denk aan oudroze, vaalgroen en lichtblauw als trendkleur.