Amazona_07

het kleurenpalet van Amazona krijtverf

helemaal in lijn met de voorjaarstrend ‘New Vintage’

Helemaal in lijn met de trend New Vintage biedt Amazona krijtverf om de perfecte ‘vintage look’ te creëren. Maak uw collectie onderscheidend door hier uw eigen touch aan te geven met krijtverf of wax. Hierdoor creëert u een heel eigen signatuur op uw collectie en uw winkelaanbod wordt daarmee nog aantrekkelijker.

 

 

Ideaal om uw eigen stijl te creëren

U kunt deze krijtverf toepassen op (klein) meubels en accessoires ter decoratie. Maar denk ook aan het verven van houten wandpanelen om uw etalagepresentatie in uw eigen stijl aan te passen. Zo kunt u op een goedkope manier bij elke presentatiewissel een nieuw beeld neerzetten met slechts simpele ingrepen.

dé trendkleuren van dit voorjaar

De kleuren van Amazona passen naadloos in het kleurenpalet van de trend van dit voorjaar: ‘New Vintage’. Mooie pastelkleuren met een rustige ondertoon. Door het gebruik van verschillende verftechnieken kunt u verschillende vintage stijlen creëren.

 

veelzijdig aanbod van Amazona

Naast deze voorjaarskleuren vindt u bij Amazona een diverse productlijn met verschillende kleuren en type verf, geschikt voor binnenmuren en meubels. De verf is super dekkend, vrij van giftige stoffen, anti-allergisch, ademend en nat afwasbaar. Alle kleuren zijn in 0,75 liter en 4 liter verkrijgbaar via Trends & Trade.

 

 

In de stand van Amazona op locatie K1.03 vindt u naast de verfproducten en een eigen kwastenlijn tevens het boek Krijtverf & kalkwas waarin volop praktische informatie en inspiratie over het werken met krijtverf, kalkwas en colourwax staan.

 

meer informatie over Amazona vindt u hier.