Team Trends & Trade staat graag voor jou klaar. Wij begrijpen dat inkopen leuk is, maar dat de handelingen om producten in jouw winkel te krijgen soms wat minder leuk kunnen zijn. De producten inpakken, in de auto laden en uitladen kosten soms veel tijd. We helpen je graag! Bijvoorbeeld met het transporteren van de ingekochte goederen en/of het inpakken daarvan!

transportservice
Een inkoopbezoek aan Trends & Trade gepland, maar geen passend transport voor handen? Of net iets meer of groter ingekocht dan u van te voren had ingeschat? Maak dan gebruik van Trends & Trade transportservice, waarbij je de ingekochte artikelen laat bezorgen.

Ben jij tijdens je volgende inkoopbezoek van plan gebruik te maken van onze transportservice, houd er dan rekening mee dat jouw levering gereed gemaakt moet worden voor verzending en je tijdig (ca. een uur voor sluitingstijd) door de kassa dient te gaan. Vraag onze medewerkers aan de servicebalie naar de voorwaarden, tarieven en levertijden!

inpakservice
Combineer de transportservice met onze inpakservice, voor extra gemak. De te transporteren goederen worden dan door ons ingepakt. Elke levering verpakken we zo efficiënt mogelijk, wanneer je gebruik maakt van de inpakservice. Transport- en eventuele verpakkingskosten worden per opdracht bekeken, afhankelijk van het volume en leveringsadres.

Vraag bij je volgende inkoopbezoek onze medewerkers naar meer informatie.
Graag tot ziens!