NIEUW bij Trends & Trade op het trendplein: Housevitamin

hippe klein meubels en accessoires van nieuw Nederlands interieurlabel

 

 

spullen met lef

Scandinavisch en industrieel designs en grappige items met lef: Housevitamin is in the house!
Housevitamin is een nieuw Nederlands interieurlabel voor hippe klein meubels en accessoires en presenteert de collectie op het Trendplein bij Trends & Trade. Eigenaresse Mischa vertelt; ““We hebben net een tikje meer lef en weten wat er bij de consument speelt. Daar hebben we onze klankborden voor. En vriendinnen met een goede smaak.”

Achter het Trendplein vindt u een gevarieerd aanbod van o.a. hippe anti-prik cactussen, handlettering kaarten met gedurfde quotes, mooie opbergmeubels, manden en andere hippe deco materialen met hier en daar een ‘touch of urban’. Opvallend is de mix & match in het assortiment: alles is goed met elkaar te combineren.

 

passie & lage marges

Housevitamin heeft eigen ideeën en een designer die deze ideeën tot leven brengt. Verder doen ze alles zelf: ze werken efficiënt, met minder personeel en minder overhead. De omloopsnelheid is hoog, zo houden ze marges laag en bieden ze een snel wisselend assortiment.

Achter alle producten zit een verhaal, neem bijvoorbeeld de antiprik cactussen; “We merkten zelf hoe vervelend de prikkers zijn bij echte cactussen. Daarom hebben we nu een collectie kunststofcactussen zonder die prikkers en dat loopt goed”, vertelt Mischa gepassioneerd over hun spullen.

 

 

nu verkrijgbaar bij Trends & Trade!

Housevitamin werd vorig jaar in Nederland gestart, maar was al geruime tijd een import- export bedrijf. In Duitsland en Denemarken weten ze Housevitamin al te vinden. Nu bestormt Housevitamin de Nederlandse markt! Bezoek Trends & Trade voor het gedurfde en hippe assortiment!

 

Every interior needs Housevitamin!

 

U vindt deze exposant op het trendplein van Trends & Trade.