save the date 4 & 5 februari – kick-off voorjaarsseizoen

Let spring begin!

 

 

Op zondag 4 en maandag 5 februari staat Trends & Trade in het teken van voorjaar. Hoewel er al vanaf medio december volop voorjaarsartikelen te vinden zijn bij Trends & Trade, trappen we het voorjaar graag af met een klein feestje.

 

Tijdens de kick-off doet u inspiratie op door proeverijen, een leuke workshop voor bloemisten en een stylingtours met styliste Inez!

 

Daarnaast is dit dé gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij één van onze nieuwe exposanten en natuurlijk de nieuwe collecties van tientallen anderen!

 

→ exclusieve bloemenworkshop tijdens kick-off voorjaar!

 

schrijf u in voor een gratis lenteworkshop met bloemen!

Wat is er leuker dan het voorjaar aftrappen met een vrolijk zelfgemaakt bloemarrangement? Bloemist Ilse Rambags geeft op maandag 5 februari een gezellige workshop in het kader van de lente! Een deel van de stand van exposant Van Mil wordt omgetoverd tot workshopruimte. Ilse gaat samen met u aan de slag om een leuk voorjaarsbloemstuk te maken!

Samen met leverancier Van Mil heeft Ilse een workshop voorbereid waar inspiratie voor het voorjaar voorop staat. Doe mee aan de workshop en maak in ca. 1,5 uur een mooi bloemarrangement waarbij u gebruikmaakt van producten die u bij Trends & Trade kunt vinden. Onder andere leverancier Paul Janssen is met zijn ruime assortiment Oasis en gereedschap bij het maken van bloemstukken onmisbaar!

Schrijf u snel in, want vol = vol!

 

Over Ilse:
Ilse Rambags is alom geprezen bloemist en tevens pashouder bij Trends & Trade. Voor haar winkel Bloemsierkunst de Kogeldistel organiseert ze cursussen, workshops en shows. Wie kunnen we beter vragen een workshop te geven dan één van onze eigen klanten? Vraag Ilse tijdens de workshop gerust naar haar bevindingen en tips!

 

→ Schrijf u in voor een inspirerende stylingtour bij Trends & Trade

 

ontdek de voorjaarscollectie bij Trends & Trade met een inspirerende tour

Bent u opzoek naar praktische tips om uw winkelpresentatie of etalage geheel in de juiste voorjaarssfeer in te richten? Of bent u heel nieuwsgierig naar de nieuwe voorjaarstrend New Vintage bij Trends & Trade? Schrijf u dan nu in voor de persoonlijke stylingtour door Styliste Inez Hesen op maandag 5 februari.

 

U bent van harte welkom om samen met uw inkooppartner (2e gemachtigde op uw klantenpas) met Inez op pad te gaan. Zij laat u in een uurtje zien hoe u sfeervolle productcombinaties maakt, welke exposanten u niet mag missen en beantwoordt graag uw vragen met betrekking tot styling! U gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

 

hoe gaat een stylingtour in zijn werk?

Styliste Inez neemt u mee op een tour door Trends & Trade en maakt samen met u een levend moodboard op een Deense kar. Inez laat u zien wat de basis voor de trend van dit voorjaar is en hoe u deze makkelijk aanvult met voor u relevante producten! Ontdek nieuw aanbod bij Trends & Trade en laat u verrassen door exposanten waar u misschien normaal aan voorbij loopt. De tour duurt ca. een uurtje en u gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

 

Sfeerimpressie van een eerdere stylingtour tijdens de kersttrend van 2017 ‘Christmas Sparkle’:

 

 

Deze tour t.w.v. €150,- wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in voor een styling tour op maandag 5 februari!

 

Meld u aan voor een stylingtour op een van  deze tijdstippen:

11.00 uur
13.30 uur
15.30 uur

 

U krijgt maandag 30 januari te horen of uw aanmelding geselecteerd is voor deelname aan deze inspirerende stylingtour!

 

Geen tijd op maandag 5 februari? Schrijf u dan in voor één van de volgende data:

Inschrijven voor stylingtour 5 maart

Inschrijven voor stylingtour 9 april

 

stylintour-inezhesen-styliste-trendstrade

 

Wie is Inez?
Inez Hesen is als styliste werkzaam bij Trend & Trade. Deze enthousiaste creatieveling is opgeleid tot bloemist en interieur styliste. Met haar oog voor detail en passie voor decoreren verzorgd zij de styling en decoratie binnen Trends & Trade! Inez gaat graag met u op pad voor een styling tour over de nieuwste kersttrend Christmas Sparkle!