Wittkemper living

wereldwijd lifestyleproducten van Wittkemper Living

Het jonge Duitse familiebedrijf Wittkemper Living is een multinationale handelsonderneming. Vandaag de dag worden lantaarns, manden, kussens, seizoensgebonden decoratie, tuin- en tafelgerei wereldwijd verkocht in meer dan 40 landen.

 

altijd in ontwikkeling

 

Het assortiment van Wittkemper Living is altijd up-to-date, constant in ontwikkeling en het ademt sfeer en kwaliteit. Hierdoor zijn de producten een gegarandeerd succes op het gebied van geschenken en woonaccessoires. Dankzij de duidelijke lijnen binnen deze collectie zijn alle producten van Wittkemper Living makkelijk te combineren met elkaar en een echte aanvulling op uw assortiment!

 

U vindt de stand van Wittkemper Living bij Trends & Trade, op locatie I1.08!