schrijf u in voor een inspirerende stylingtour bij Trends & Trade

ontdek de voorjaarscollectie bij Trends & Trade met een inspirerende tour

 

Helaas, de stylingtour is helemaal volgeboekt. U kunt zich alvast aanmelden voor de volgende data:

Inschrijven voor stylingtour 5 februari

Inschrijven voor stylingtour 5 maart

Inschrijven voor stylingtour 9 april

 

Bent u opzoek naar praktische tips om uw winkelpresentatie of etalage geheel in de juiste voorjaarssfeer in te richten? Of bent u heel nieuwsgierig naar de nieuwe voorjaarstrend New Vintage bij Trends & Trade? Schrijf u dan nu in voor de persoonlijke stylingtour door Styliste Inez Hesen op maandag 22 januari.

 

U bent van harte welkom om samen met uw inkooppartner (2e gemachtigde op uw klantenpas) met Inez op pad te gaan. Zij laat u in een uurtje zien hoe u sfeervolle productcombinaties maakt, welke exposanten u niet mag missen en beantwoordt graag uw vragen met betrekking tot styling! U gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

 

hoe gaat een stylingtour in zijn werk?

Styliste Inez neemt u mee op een tour door Trends & Trade en maakt samen met u een levend moodboard op een Deense kar. Inez laat u zien wat de basis voor de trend van dit voorjaar is en hoe u deze makkelijk aanvult met voor u relevante producten! Ontdek nieuw aanbod bij Trends & Trade en laat u verrassen door exposanten waar u misschien normaal aan voorbij loopt. De tour duurt ca. een uurtje en u gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

 

Sfeerimpressie van een eerdere stylingtour tijdens de kersttrend van 2017 ‘Christmas Sparkle’:

 

 

Deze tour t.w.v. €150,- wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in voor een styling tour op maandag 22 januari!

 

Meld u aan voor een stylingtour op een van  deze tijdstippen:

11.00 uur (reeds volgeboekt)
13.30 uur (reeds volgeboekt)
15.30 uur (reeds volgeboekt)

Helaas, de stylingtour is helemaal volgeboekt.

U krijgt maandag 15 januari te horen of uw aanmelding geselecteerd is voor deelname aan deze inspirerende stylingtour!

 

 

stylintour-inezhesen-styliste-trendstrade

 

Wie is Inez?
Inez Hesen is als styliste werkzaam bij Trend & Trade. Deze enthousiaste creatieveling is opgeleid tot bloemist en interieur styliste. Met haar oog voor detail en passie voor decoreren verzorgd zij de styling en decoratie binnen Trends & Trade! Inez gaat graag met u op pad voor een styling tour over de nieuwste kersttrend Christmas Sparkle!