in Oosterse sferen met Royal Oriënt Cosmetics

bijzondere combi van verzorgingsproducenten en home deco

 

Voor persoonlijke verzorging en hamamartikelen is Royal Oriënt Cosmetics dé exposant bij Trends & Trade. Vul uw welness- of beautycollectie aan en presenteer in een handomdraai een ultiem gevoel van oriëntaalse welness en luxe.

 

Onder het merk Ottoman vindt u een brede collectie exclusieve verzorgingsproducten zoals bodymilk van o.a. granaatappel of olijven, natuurlijke zeepjes, body scrubs, shampoos, body gel, haarmaskers en nog veel meer. Alle producten bevatten verzorgende Argan olie en zijn verkrijgbaar in de geuren Sahara Musk, Orient Rose, Persian Jasmin en Royal Amber. De verzorgingsproducten zijn ook verkrijgbaar in luxe geschenkverpakkingen.

 

Naast de exclusieve verzorgingsproducten biedt Royal Oriënt Cosmetics oriëntaalse home & living producten om uw Oosterse welnesscollectie compleet te maken. Denk hierbij matchende aan handdoekjes, schalen en flesjes. Een compleet assortiment waarbij uw klant volledig tot rust kan komen!

 

Mooi voordeel: Royal Oriënt Cosmetics biedt van 27 november t/m 31 december 20% korting op het hele assortiment. U vindt Royal Oriënt Cosmetics op locatie F1.14.