romantische producten van Affra

producten met een elegante en romantische sfeer

 

Het romantische interieur; wat trekt ons daar zo aan? Misschien is het wel het gevoel om helemaal terug in de tijd te gaan en weg te dromen van prachtige oude huizen vol met ornamenten, sierlijke meubels en prachtige accessoires met oog voor detail.

 

 

Met de producten van Affra kunt u deze sfeer prima nabootsen. Bij Affra vindt u elegante sieradenkistjes en bijou-houders. Ook mannequins bekleedt met luxe stoffen en steentjes sieren de stand. Spiegels en lijsten met geraffineerd houtwerk en handgeschilderde tafereeltjes zorgen voor precies die elegante en romantische sfeer! Met deze accessoires waant u zich terug in oude klassieke tijden, wie wilt dat nu niet.

 

Wilt u uw klanten inspireren met een dergelijke dromerige sfeer? Kom dan uw inkopen doen bij exposant Affra op locatie A2.09 bij Trends & Trade.