proeverij bij Digusti

heerlijke Italiaanse delicatessen bij Trends & Trade

 

Op woensdag 1 november staat bij de stand van Digusti een proeverij voor u klaar. De verrukkelijke antipasti, pastasauzen, tapenades, eerlijke olijfolie en bijzondere Limoncello likeur; u moet het allemaal een keer geproefd hebben!

 

 

Maak kennis met de heerlijke Italiaanse delicatessen van Digusti en laat u verrassen door het aanbod tijdens deze proeverij. De producten zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd en geïmporteerd waarbij ambacht en een lekkere Zuid-Italiaanse smaak voorop staan. Digusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. De producten van Digusti zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en zijn van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proeft u! U vindt Digusti op het foodplein bij Trends & Trade.

 

Naast de proeverij biedt Digusti deze maand ook een scherpe aanbieding op hun witte wijn ‘Hoya de Cadenas Chardonnay’. Naast een gunstige aanbiedingsprijs per fles kunt u deze ‘Hoya de Cadenas Chardonnay’ per 6 inkopen voor de prijs van 5!