schrijf u nu in voor de inspirerende stylingtour

dé stylingtips voor de Kerst van 2017 met een inspirerende tour door Trends & Trade!

 

VOL; inschrijven is helaas niet meer mogelijk!

 

Op maandag 18 en dinsdag 19 september heeft u de mogelijkheid een persoonlijke Christmas Sparkle tour te doen met onze styliste Inez Hesen! U bent van harte welkom samen met uw inkooppartner (2e gemachtigde op uw klantenpas) met Inez op pad te gaan. Zij laat u in een uurtje zien hoe u sfeervolle productcombinaties maakt, welke exposanten u niet mag missen en beantwoord graag uw vragen met betrekking tot styling!

 


 

hoe gaat een stylingtour in zijn werk?

Styliste Inez neemt u mee op een tour door Trends & Trade en maakt samen met u een levend moodboard op een Deense kar. Inez laat u zien wat de basis voor de trend van deze zomer is en hoe u deze makkelijk aanvult met voor u relevante producten! De tour duurt ca. een klein uurtje en u gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

 

Sfeerimpressie van een eerdere stylingtour over de zomertrend van 2017 ‘Summer Festival’:

 

Deze tour t.w.v. €150,- wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in voor een styling tour op maandag 18 september of dinsdag 19 september!

 

Meld u aan voor een stylingtour op een van  deze tijdstippen:

10.00 uur
13.00 uur
15.00 uur

 

U krijgt donderdag 14 september te horen of uw aanmelding geselecteerd is voor deelname aan deze inspirerende stylingtour!

 

stylintour-inezhesen-styliste-trendstrade

 

Wie is Inez?
Inez Hesen is als styliste werkzaam bij Trend & Trade. Deze enthousiaste creatieveling is opgeleid tot bloemist en interieur styliste. Met haar oog voor detail en passie voor decoreren verzorgd zij de styling en decoratie binnen Trends & Trade! Inez gaat graag met u op pad voor een styling tour over de nieuwste kersttrend Christmas Sparkle!