workshop ‘Giftwrapping’!

deze workshop wordt gegeven in het Nederlands

een cadeautje én een lust voor het oog

Kerstcadeautjes kopen voor je naasten is het leukste dat er is. Uw klanten verwachten (vooral met Kerst) dat cadeautjes met aandacht tot een waar geschenk worden gemaakt. Een cadeau mooi verpakken is een ultiem moment voor persoonlijk contact met uw klant én is goed voor de bij-verkoop. Hoe maakt u met een paar eenvoudige handelingen cadeaus tot een visitekaartje voor uw onderneming? Met welke vouwtechnieken kunt u een cadeautje omtoveren tot een lust voor het oog? Schrijf u in voor de workshop GiftWrapping!

 

TrendsTrade-kerstevent-workshop-giftwrapping

concrete tips en trucs tijdens gratis workshop

Inpakspecialist Saskia geeft u tijdens de workshop Gift Wrapping concrete tips en oefent samen met u verschillende technieken die ervoor zorgen dat cadeaus uit uw winkel de allermooiste zijn. Tijdens deze workshop van ca. 1,5 uur leert u verschillende vormen mooi in te pakken en passeren verschillende technieken voor versiersels de revu. Schrijf u in voor de workshop Gift Wrapping op maandag 28 augustus!

Deze workshop wordt u gratis aangeboden! Wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

TrendsTrade-kerstevent-2017-inschrijven-workshop-button

Benieuwd hoe dat er ongeveer aan toe gaat? Bekijk de terugblik van de inpakworkshop afgelopen februari:


verpakkingsmateriaal inkopen

Bent u na het volgen van de workshop Giftwrapping geïnspireerd, en wilt u uw verpakkingsmateriaal aanvullen met nieuwe feestelijke items?
Naast een deelname aan deze inspirerende workshop kunt u bij Trends & Trade uiteraard terecht voor het inkopen van verpakkingsmateriaal. De workshop vindt plaats in de stand van een van de grootste leveranciers van inpakpapier en accessoires; Dillewijn Zwapak. Maar ook vele andere exposanten bieden mooi verpakkingsmateriaal, van papier tot linten, plakkers en meer!