kerst-stylingtips van Marco en Inez

stylingtip van stylist Marco

investeer in een eyecatcher
Durf te investeren in een eyecatcher! Een groot opvallend item in (of voor) uw winkel dat erom schreeuwt om er foto’s van te maken werkt perfect om (online) uw bekendheid te vergroten. Plaats er bijvoorbeeld een bordje bij met de juiste hashtag #uwwinkel, en re-post de geplaatste foto’s voor veel verspreiding.

 

‘Kerst-catcher’
Marco verteld; “Toen ik nog een winkel had, plaatste ik jaarlijks rond Kerst een groot opvallend beeld in mijn winkel om de juiste sfeer te presenteren. Deze eyecatchers kon ik uiteindelijk altijd weer verkopen waardoor ik in ieder geval de inkoopprijs weer terugverdiende. Daarnaast zorgde het opvallende item voor veel bekijks, foto’s en gezelligheid!”

 

CK Beelden biedt veel eyecatchers!
Bezoek bijvoorbeeld de stand van CK Beelden en/of CK Kerst op locaties F2.04 en F1.01 voor opvallende kerst-items. Het carrousel-rendier is favoriet van Marco!

TrendsTrade-stylingtip-Marco

kersttips van styliste Inez

feestelijk gedekte kersttafel!
Kerst is niet compleet zonder een lang diner, en een kerstdiner is niet compleet zonder de juiste aankleding. Onmisbaar dus binnen een complete kerstcollectie: alles voor een feestelijk gedekte tafel! Pak uit met stijlvol (gouden) bestek, glitter confetti en kerstservies voor een elegante en luxe sfeer aan tafel. Waxinelichthouders en servetten in stijlvolle dessins zijn “als een kers op de kersttaart”.

TrendsTrade-stylingtip-Inez