seminar social media: omzet verhogen door “emotional selling on Christmas”

let op, deze kennissessie wordt gegeven in het Duits

omzetverhogen met social media!

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven en al tijden ook niet uit het bedrijfsleven. Uw klanten zullen rond Kerst veel inspiratie en ideeën opdoen via verschillende online kanalen. Hoe zorgt u ervoor dat úw posts opvallen? En hoe helpt social media uw omzet te verhogen in aanloop naar Kerst? Hoe speelt u via social media in op het kerstgevoel van uw klanten? Schrijf u in voor een gratis seminar waarin u concrete tips krijgt!

TrendsTrade-kerstevent-2017-seminar-socialmedia-omzet-verhogen

gratis kennissessie

Het seminar social media wordt gegeven door ervaren spreker en online marketing ‘guru’ Burkhard Asmuth. Tijdens dit beknopte seminar leert u hoe u als zelfstandig ondernemer optimaal gebruikmaakt van social media. In een kennissessie van 1 tot 1,5 uur deelt Burkhard praktische tips en trucs en laat ‘best practices’ zien. U leert strategieën voor succesvolle online invloed die uw verkopen ten goede komen. De kennissessie van deze veelgevraagde spreker wordt u gratis aangeboden. Spreker Burkhard heeft inmiddels ruim 250 websites opgezet en geoptimaliseerd, dus weet waar hij het over heeft. Neem deel aan de gratis kennissessie en doe uw voordeel met de opgedane kennis, schrijf u nu in!

TrendsTrade-kerstevent-2017-inschrijven-seminar-socialmedia