kerstaanbiedingen bij een aantal leveranciers!

mooie kerstcollecties

Tientallen leveranciers bieden naast hun reguliere mooie kerstcollecties. Ook worden voor het kerstseizoen speciale kerst-exposanten in huis gehaald, zoals bijvoorbeeld CK Kerst, Christmas Inpirations, HDN Waalwijk en Goodwill. Bij een aantal andere exposanten vindt u leuke kerstaanbiedingen!

 

kerstaanbiedingen bij Trends & Trade

De leveranciers waar u aanbiedingen vindt: Bloemetjes & Zo, BlycoBridgClayre & EefCoriosDe Stip InternationalEvenaar Groothandel BV, Hendriks Deco, ImbarroIphigenie Metzler, Kunstgewerbe GehlmannLight & LivingPeriglass en Promovere.

Deze exposanten bieden uiteenlopende collecties passend binnen de home-, gift en gardenbranche. Bezoek bovenstaande exposanten tussen 27 augustus en 3 september tijdens de kick-off van het kerstseizoen voor leuke kerstaanbiedingen!