jamm; koffie! proeverij bij Il Limone

proeverij van échte Italiaanse koffie (en meer)

Exposant Il Limone organiseert op zondag 3 september tijdens de kick-off van het kerstseizoen een smakelijke proeverij. Hier geniet u van premium Italiaanse merken en bijhorende kwaliteit. Niet alleen (fairtrade) koffie, maar ook wijn en thee behoren tot het assortiment van Il Limone. Een mooie aanvulling op uw collectie dit najaar! Op zondag 3 september staat Il Limone voor u klaar met een lekker bakje koffie, thee of zoete versnapering.

verras uw klant met Italiaanse delicatessen

Vul uw collectie aan met Italiaanse delicatessen en verras ook uw klant eens met een lekker bakje koffie. Een mooi moment voor persoonlijk klantcontact tijdens de gezellige najaarsdagen. Il Limone is importeur van koffie- en theeproducten van Italiaanse premium merken met de daarbij behorende kwaliteit. Voor het gehele koffieconcept, van A tot Z, kunt u bij Il Limone terecht!
Saluti!