interactieve lezing ‘omzet verhogend etaleren: de ultieme kerstetalage!’

1deze lezing wordt gegeven in het Nederlands

omzetverhogend etaleren!

Een etalage is de fysieke trekker voor uw onderneming. Maar etaleren gaat verder dan alleen uw winkelraam! In de aanloop naar Kerst zijn uw klanten op zoek naar feestelijke inspiratie en leuke ideeën. Hoe zorgt u ervoor dat uw etalage meer omzet genereert? Schrijf u in voor de interactieve lezing met etalage-guru Geert Maas op woensdag 30 augustus: omzetverhogend etaleren!

TrendsTrade-workshop-omzet-verhogend-etaleren-GeertMaas

inspiratie door etalage-guru Geert

Tijdens een workshop van ca. 1,5 uur op woensdag 30 augustus laat Geert Maas op een interactieve manier en vol humor zien hoe u een etalage opbouwt en geeft concrete tips m.b.t. styling. Wat zijn triggers om klanten in uw winkel te krijgen, en welke aspecten in een presentatie stimuleren de verkopen? Met visuele voorbeelden en aan de hand van een voorbeeld-etalage neemt Geert u mee in een inspirerende sessie. Schrijf u snel in, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

TrendsTrade-kerstevent-2017-inschrijven-lezing-geertmaas
Geert Maas in actie zien? Bekijk de terugblik van de workshop omzet verhogend etaleren in 2016:

eyecatchers voor uw etalage

Raakt u geïnspireerd tijdens de lezing van Geert Maas en wilt u op zoek naar eyecatchers voor uw etalage? Binnen Trends & Trade vindt u tientallen leveranciers met de mooiste producten om te showen in een knallende presentatie. Verhoog uw omzet door inspirerende producten en verrassende combinaties. Na de workshop omzet verhogend etaleren gaat u gegarandeerd vol inspiratie aan de slag!