verhuisberichten van diverse exposanten!

exposantennieuws!

De afgelopen weken zijn binnen Trends & Trade diverse exposanten van locatie gewijzigd of hebben er  een extra locatie bij gekregen. Graag informeren wij u over deze wijzigingen.

Verhuisberichten:

 

Uitbreidingen:

nieuwe locatie voor exposant Puur Behang

Deze week is de stand verhuisd van locatie middenpad 8 naar locatienummer J2.01b.

Puur Behang heeft de passie en gedrevenheid om zeer speciaal behang te ontwerpen naar de wensen van hun klanten, deze passie drukt zich uit in ons ruime assortiment. Met meer dan 100 soorten behang van modern tot klassiek, creëren ze tijdloze ontwerpen voor woningen en commerciële omgevingen.

verhuizing-puurbehang-locatie-stand-trendstrade-standfoto's

T&T 2013-09-18 - Handout

 

nieuwe locatie voor exposant Pomax

Deze week is de stand verhuisd van locatie F1.06 naar locatienummer I1.01e.

Pomax is een merk waar natuurlijke materialen centraal staan. Zink, gietijzer, hout, terracotta en linnen zorgen ervoor dat de producten een klassieke sfeer uitademen. De charme van vroeger in nieuwe moderne creaties.

verhuizing-pomax-locatie-stand-trendstrade-standfoto's

T&T 2013-09-18 - Handout

 

extra locatie voor exposant Rogon

Graag informeren wij u over de extra locatie van Rogon. Naast de al bekende locaties B2.20 en B2.19 vindt u Rogon nu ook op locatie L2.16. Op deze nieuwe locatie is vanaf nu de collectie van Walra te vinden.

Rogon is een van de grootste in het leveren van sierkussens, tafelkleden, tafellopers. Rogon biedt bij Trends & Trade dan ook bijna het volledige assortiment aan. Daarnaast biedt Rogon luxe bad- en bedlinnen van het merk Walra.

uitbreiding-Rogon-locatie-stand-trendstrade-standfoto's

T&T 2013-09-18 - Handout

 

nieuwe locatie voor exposant Dinnerware & Co.

Deze week is de stand verhuisd van locatie middenpad 2 naar locatienummer F1.06b.

Dinnerware & Co biedt de leukste producten voor de eetkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Van serviesgoed, broodplanken en ovenschalen tot kussens en fotolijstjes.

 

verhuizing-Dinnerware-locatie-stand-trendstrade-standfoto's

T&T 2013-09-18 - Handout

 

nieuwe locatie voor exposant Home Delight

Deze week is de stand verhuisd van locatie middenpad 1 naar locatienummer F1.06a.

Home Delight biedt een diversiteit aan woonaccessoires en interieurdecoratie waarbij ze een goed oog hebben voor kleur, textuur, vormgeving en design. Ze voeren een modern en smaakvol assortiment van de Zweedse merken Dixie en On-interior, het Finse merk Blossom en hun eigen label Home Delight.

verhuizing-HomeDelight-locatie-stand-trendstrade-standfoto's

T&T 2013-09-18 - Handout

 

nieuwe locatie voor exposant Ginger Lifestyle

Graag informeren wij u over de nieuwe locatie van Ginger Lifestyle. Deze week is de stand verhuisd van het trendplein naar locatienummer A1.13.

Ginger wil mensen inspireren om van elk moment een speciaal moment te maken. Leef vrolijk, kleurrijk en ‘give a smile to the world’ is dan ook de slogan van Ginger!” De collectie van Ginger bestaat naast hoogwaardig melamine servies uit vrolijke lifestyle producten voor binnen en buiten.

 

verhuizing-Ginger Lifestyle-locatie-stand-trendstrade-standfoto's

T&T 2013-09-18 - Handout

 

nieuwe locatie voor exposant DP Danmark

In de loop van deze week zal de stand van DP Danmark verhuizen van locatie A1.02 naar locatienummer J2.01a.

Het mooiste cadeaupapier, tassen, linten en ander verpakkingsmateriaal vindt u bij deze Deense exposant. Als aanvulling op het ruime assortiment verpakkingen is het mogelijk om linten of cadeaupapier te voorzien van uw logo.

 

verhuizing-DP Danmark-locatie-stand-trendstrade-standfoto's

T&T 2013-09-18 - Handout

 

 

Neem bij uw volgende bezoek aan Trends & Trade een kijkje in deze nieuwe stands van bovenstaande exposanten en vul uw collectie aan met hun unieke producten.