Amazona_02

nieuwe kleuren bij Amazona

The Amazona Architect Collection®: DUIKER; een kleurenpalet geïnspireerd op de ontwerpen van architect Jan Duiker

 

Amazona introduceert een unieke collectie krijtverf: The Amazona Architect Collection®! Een collectie die bestaat uit kenmerkende kleuren van inspirerende architecten. Als eerbetoon voor Jan Duiker, de architect van het bijzondere Rijksmonument Sanatorium Zonnestraal, neemt Amazona een speciaal Duiker-kleurenpalet op in haar collectie. Inspireer uw klanten met deze ecovriendelijke producten en de verschillende technieken om bijvoorbeeld meubels een tweede leven te geven!

 

amazona kleurenpaletkwast duikergeel

kleurrijke inspiratie

Jan Duiker was een belangrijke vertegenwoordiger van het ‘Nieuwe Bouwen’. Het Duiker-kleurenpalet is geïnspireerd op het Zonnestraalconcept dat hij ontwierp. Dit betonnen gebouw wordt gekenmerkt door ragfijne stalen raamspanningen en veel glas. De kozijnen werden in een specifieke kleur blauw geverfd, ook wel de Duiker-blauw genoemd.

 

Hoofdgebouw Duiker-Wit beeldmateriaal amzona_zonnestraal gebouw

 

unieke collectie!

Deze unieke Duiker-collectie bestaat uit acht verschillende 100% ecologische en hoogwaardige kleuren krijtverf. De krijtverf van Amazona is geschikt voor binnenmuren en meubels en geeft een stijlvolle, rustige uitstraling. De verf is super dekkend, vrij van giftige stoffen, anti-allergisch, ademend en nat afwasbaar. Alle kleuren zijn in 0,75 liter en 4 liter verkrijgbaar via Trends & Trade.

U vindt Amazona op locatie K1.03 bij Trends & Trade