sneakpreview van de nieuwe najaarstrend

alvast een tipje van de sluier!

 

De zomer is in volle gang maar we zijn ondertussen alweer druk bezig met de trend voor het najaar. Ons stylingteam is altijd bezig met vooruit denken en het spotten van trends. Dit alles zodat wij u als ondernemer kunnen inspireren om een top aanbod voor uw eigen klanten neer te zetten. We nemen u dan ook graag mee in dé trend voor dit najaar: Stationery Living.

 

Privé en werk worden steeds vaker met elkaar gecombineerd. Flexibel werken staat steeds meer centraal in onze leefomgeving. Dit is van invloed op het uiterlijk van leefruimtes. We hebben geen fabrieken of kantoren nodig om ons werk te beoefenen, de keukentafel is voldoende. De uitstraling van het interieur wordt aangepast aan deze functie.

 

TT_sneakpreview_najaar2017

 

Ook nieuwsgierig geworden? Vanaf 26 juni worden verschillende punten binnen Trends & Trade helemaal ingericht volgens deze nieuwe trend. We houden u op de hoogte 🙂