profiteer van de Summersale

hoge kortingen bij vier exposanten

 

50% summersale bij Brynxz

Summersale bij exposant Brynxz! Van 1 juni tot 1 oktober kunt u de hele collectie van Brynxz met maar liefst 50% korting inkopen! Bij deze exposant vindt u unieke potten, vazen en lampen; geschikt voor ieder interieur. U vindt deze exposant op locatie L1.43.  Meer informatie over het assortiment van Brynxz>>

 Brynxz_korting-summersale_trendstrade_zomer2017_1

 

50% verbouwingskorting bij M. ter Halle

Goed nieuws: exposant M. ter Halle gaat in juli zijn stand verbouwen en prijst daarom zijn hele assortiment t/m 1 juli af met maar liefst 50% korting! Tot en met 1 juli koopt u bij M. ter Halle wanddecoratie, sculpturen en spiegels in voor de helft van de prijs! Meer informatie over het assortiment van M. ter Halle>>

mterhalle_korting-verbouwingssale_trendstrade_zomer2017_1 

30% summersale bij ShiShi

t/m 30 juni heeft exposant ShiShi een scherpe kortingsactie: 30% korting op de gehele collectie! Komt u ook stijlvolle home & living accessoires met korting inkopen zoals potten, vazen, kunstbloemen en andere decoraties? U vindt ShiShi op locatie D1.15 bij Trends & Trade. Meer informatie over het assortiment van ShiShi>>

shishi_korting-summersale_trendstrade_zomer2017_1

 

20% summersale bij Kunstgewerbe Gehlmann

Bij Kunstgewerbe Gehlmann ontvangt u t/m 30 juni 20% korting op de gehele collectie. Komt u ook vrolijke en creatieve seizoensproducten inkopen bij Trends & Trade? U vindt deze exposant op locatie G2.08. Meer informatie over het assortiment van Kunstgewerbe Gehlmann >>

kunstgewerbegehlmann_korting-summersale_trendstrade_zomer2017_1

 

Profiteer van deze kortingen en kom snel naar Trends & Trade. Zien we u binnenkort?