nieuwe exposant op het foodplein: Bommels Conserven

delicatessen met een verrassende twist

 

Bommels Conserven importeert delicatessen die zich onderscheiden door uitstekende kwaliteit en mooie verpakkingen. Bommels Conserven gelooft in (h)eerlijk eten dat met passie wordt gemaakt door ambachtelijke producenten. Elk met een eigen verhaal, met pure en eerlijke producten en een mooie uitstraling.

 

Bij Bommels Conversen vindt u een divers assortiment waaronder cocktails van Quai Sud, koekjes van Cartwright & Butler, zout van Halen Mon, thee van Whittard, chocolade van Van der Burgh etc. Deze producten lenen zich perfect als cadeau, als vrolijke bijverkoop of als smaakvolle toevoegingen in een keukencollectie.

U vindt het smakelijke assortiment van Bommels Conserven op ons foodplein. Klik hier voor de plattegrond

 

Slider exposantenpagina_bommels conserven_1

Slider exposantenpagina_bommels conserven_2