creative gifts en heerlijk ruikende geurkaarsen bij Lumento

de exposant om uw cadeaucollectie aan te vullen

 

Lumento biedt een interessante en extravagante collectie met verschillende geurkaarsen, geurstokjes, wierookstokken, geurverstuivers en anti-tabak kaarsen. Ervaar ook de effecten van elke afzonderlijke geur: ze kunnen een verfrissend effect hebben, energie verwekken of juist ontspannend werken. De kaarsen van Lumento komen in vele vormen en maten. Van verfijnde vlinders, diverse vormen en kaarsen met speelse details. Probeer ook de speciale soya kaarsen van Lumento, gemaakt van puur vegetarisch vet.

 

Naast het uitgebreide assortiment kaarsen en geurartikelen vindt u bij Lumento een creatief en vrolijk aanbod gift artikelen. Denk hierbij aan grappige gelkaarsen gemaakt in de vorm van bier of wijn, prachtige windlichtjes, cocktail bekers en nog veel meer. Allemaal volgens de laatste trends.

 

Lumento is te vinden op de nieuwe locatie C2.11 in de sfeervolle (en vooral lekker ruikende!) stand! Klik hier voor de plattegrond. Bezoek de stand, selecteer uw favorieten en biedt uw klanten een brede collectie sfeervolle kaarsen en andere leuke gifts. Voor ieder wat wils!

 

geurkaarsen-geurstokjes-gifts-creatief-vrolijk-kaarsen-exposant-lumento_1