50% korting op het aanbod van M. ter Halle!

50% verbouwingskorting!

Wanddecoratie, beelden en spiegels met 50% korting! Op locatie L1.19 bij Trends & Trade vindt u exposant M. ter Halle. Ter Halle gaat verbouwen, daarom krijgt u tot en met 1 juli 2017 50% kassakorting op het hele assortiment.

TrendsTrade-MterHalle-assortiment-korting

wanddecoratie, sculpturen en spiegels

M. ter Halle is ruim 25 jaar leverancier van wanddecoratie, beelden en spiegels. De collectie bestaat uit originele schilderijen (acryl), spiegels, ingelijste prenten, canvas, sculpturen en de trend van nu; outdoor canvas, schilderijen voor buiten. Mooie aanvulling voor uw collectie cadeaus of ideaal voor de aankleding van uw winkel!
Bezoek M. ter Halle t/m 1 juli bij Trends & Trade en ontvang 50% korting op de hele collectie.

Zien we u binnenkort?