Parking sale van Capi Europe

Capi Europe organiseert weer een Parking Sale bij Trends & Trade! Vanaf vrijdag 28 april t/m dinsdag 23 mei is een van de karrenhokken op de parkeerplaats omgetoverd tot Capi’s outdoor verkooppunt. Gedurende deze dagen kunt u hier terecht voor eigentijdse binnen- en buitenpotten met flinke kortingen!

Update: Op 8 mei heeft Capi Europe het assortiment potten bij de parking sale uitgebreid. Vanaf vandaag kunt u hier ook stijlvolle witte en grijze potten in diverse maten en vormen terug vinden.

capiparkingsale-trendstrade-capieurope-sale_nieuwe collectie_banner site

  capiparkingsale-trendstrade-capieurope-sale

uniek design Capi Europe staat bekend om zijn unieke design en licht gewicht potten in alle soorten en maten. De potten zijn UV- en weerbestendig en tijdens de Parking Sale kunt u een gedeelte van Capi’s ruime assortiment voor de helft van de prijs inkopen! De uitgebreide collectie die u bij Capi Europe in de stand vindt is niet afgeprijsd.