nieuwe zomercollectie tuinaccessoires van Iron Art

artistieke tuinaccessoires in rustieke roeststijl

 

Het assortiment van Iron Art bij Trends & Trade is helemaal klaar voor de zomer. U vindt bij Iron Art prachtige rozen of zonnebloemen in de bekende rustieke roeststijl van maar liefst 1,5 meter hoog of prachtige plantenbakken op hoge voet. Echte eye-catchers voor elke tuincollectie.

 

De artistieke producten zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Naast tuinaccessoires vindt u bij Iron Art glaswerk in diverse kleuren en vrolijke objecten, geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. U vindt Iron Art op locatie F1.07. Klik hier voor de plattegrond.

 

ironart-trendstrade-trendsentrade-venlo-b2b-groothandel-exposant-compilatie website2

ironart-trendstrade-trendsentrade-venlo-b2b-groothandel-exposant-compilatie website1