nieuwe zomercollectie van Kersten bij Trends & Trade

musthave seizoenskleuren: lichte en zachten tinten

 

Eindelijk zijn de dagen weer langer, warmer en lichter! Met de artikelen van Kersten brengt u het zomergevoel ook in uw winkel. Zomerse materialen en producten met zachte lichte tinten kenmerken de verfrissende zomercollectie van Kersten. Dit komt terug in de collecties vazen, manden, kleden en andere deco.

 

all-round aanbieder van woondecoratie en lifestyle artikelen

Kersten B.V. is te typeren als all-round aanbieder van woondecoratie en lifestyle artikelen voor huis en tuin. Met een deskundig team stelt Kersten twee keer per jaar een nieuwe collectie woonaccessoires samen waarbij ze rekening houden met de laatste trends en ontwikkelingen. Hierbij bieden ze tot 4 woonstijlen aan zodat voor iedere inkoper een geschikt aanbod te vinden is. U vindt Kersten B.V. op locatie D2.19 bij Trends & Trade. Klik hier voor de plattegrond.

 

Leuk extraatje: deze maand geeft Kersten extra voordeel op diverse fotolijstjes! Leuk te combineren aan een wand waardoor elke locatie een heel ander gezicht krijgt.

 

Kersten-trendstrade-trendsentrade-venlo-b2b-groothandel-exposant-compilatie website1

Kersten-trendstrade-trendsentrade-venlo-b2b-groothandel-exposant-compilatie website2