nieuw bij Trends & Trade: decoratieve en functionele ophangsystemen!

nieuwe exposant: Fetim Group Mondial b.v.

 

Fetim Group is een van de nieuwste exposanten bij Trends & Trade en biedt een ruim assortiment wandplanken, zwevende planken en railsystemen. Producten die bijvoorbeeld in uw winkel decoratief maar ook functioneel kunnen worden gebruikt!
Met de producten van Fetim Group Mondial is er altijd een passende, stijlvolle oplossing voor opbergruimte in elke woonstijl en afwerking te vinden. Van badkamer, tot huiskamer of studeerkamer. Ook ideaal voor de aankleding van uw winkel!

 

Een opgeruimde winkel is goud waard

Fetim ontwikkelt producten volgens de laatste trends en technieken en werkt qua ontwerpen samen met gerenommeerde designers als Piet Boon en Jan des Bouvrie. Dit is terug te zien in de collecties van onder andere de merken Duraline, Peko Dom, Haceka Kosmos en Arti Teq die bij Trends & Trade worden verkocht. Dit maakt Fetim Group Mondial tot een echte toevoeging aan het reeds brede aanbod bij Trends & Trade.

 

U vindt Fetim Group Mondial op locatie F2.09. Klik hier voor de plattegrond.

 

w.dejongenzn-trendstrade-trendsentrade-venlo-b2b-groothandel-exposant-compilatie website2

w.dejongenzn-trendstrade-trendsentrade-venlo-b2b-groothandel-exposant-compilatie website1