breng de zomer in uw collectie met de bloemen en planten van W.deJong&Zn.

een frisse collectie kunstzijde bloemen en planten bij Trends & Trade

 

Breng de frisse zomer in uw collectie met deze kunstzijde bloemen en planten van W.deJong&Zn.; voor ontelbare doeleinde geschikt. Denk hierbij aan de toepassingen om een ruimte helemaal op te laten bloeien, een etalage tot in de puntjes te stylen, een terras prachtig aan te kleden of als verkoop in combinatie met mooie decoratieve vazen of kransen!

 

een goede kijk op trends in de bloemenbranche

W.deJong&Zn is een internationaal opererende groothandel in kunstzijde bloemen en planten waarbij ze zich al sinds 1959 richten op vakhandel en grootverbruik. W.deJong&Zn. weet dus als geen ander welke behoefte en trends er leven op het gebied van hun productassortiment. Door de persoonlijke benadering en uitgebreid en altijd actueel aanbod is deze exposant een graag bezochte locatie bij Trends & Trade. U vindt W.deJong&Zn. op locatie D2.19 bij Trends & Trade. Klik hier voor de plattegrond.

 

w.dejongenzn-trendstrade-trendsentrade-venlo-b2b-groothandel-exposant-compilatie website2

w.dejongenzn-trendstrade-trendsentrade-venlo-b2b-groothandel-exposant-compilatie website 1