q

heeft u al kinderspeelgoed in uw collectie opgenomen?

diverse aanbieders met een vrolijk assortiment kinderspeelgoed

 

Naast het reguliere assortiment passend in de home-, gift- en gardenbranche, biedt Trend & Trade nog veel meer! Zo staat ons foodplein vol overheerlijke ambachtelijke producten, vindt u diverse locaties met beautyproducten en bieden verschillende exposanten trouwartikelen aan, om maar een dwarsstraat te noemen. Maar ook het aanbod kinderspeelgoed is goed vertegenwoordigd bij Trends & Trade. Denk hierbij aan leuke houten puzzels, schattige knuffels of mooi kinderservies. U vindt kinderspeelgoed o.a. bij onderstaande vijf exposanten. Komt u ook uw collectie aanvullen bij Trends & Trade?

 

Niet gespecialiseerd in kinderspeelgoed? Het aanbod kinderspeelgoed is ook ideaal als additionele verkoop of geschikt om een leuk kinderhoekje in uw winkel in te richten!

 

exposant 1 - lighthouse

lighthouse trading-trendstrade-trendsentrade-kinderspeelgoed-exposant_compilatie website

LightHouse Trading staat bekend om een breed assortiment gift-artikelen met o.a. boeken, schrijfwaren, kussens, wenskaarten en nog veel meer. Hierbij zijn het ontwerp en de prints leidend wat in de hele collectie goed zichtbaar is. Daarnaast biedt LightHouse Trading ook een ruim assortiment food- & beverage producten voor kinderen zoals serviesgoed, thermosflessen, broodtrommels, drinkbekers en koeltasjes. Een leuke toevoeging aan het assortiment van LightHouse Trading is haar ‘vintage’ speelgoed en leuke kindergadgets. U vindt LightHouse Trading op locatie J2.02. Klik hier voor de plattegrond.

 

exposant 2 - Ginger LIFESTYLE

Gingerlifestyle-trendstrade-trendsentrade-kinderspeelgoed-exposant_compilatie website

Het motto van GINGER Lifestyle is leef vrolijk, kleurrijk en ‘give a smile to the world’. Dit zie je goed terug in de collectie van GINGER met originele, eigenzinnige en gedurfde designs. Naast een uitgebreid assortiment decoratieve producten voor binnen en buiten, biedt GINGER fleurige artikelen geschikt voor kinderen. Zo vindt u bij GINGER leuke kookshortjes, diverse originele knuffels en speelgoed maar vooral een grote collectie hoogwaardige melamine servies met de meest vrolijke dessins. U vindt GINGER op het trendplein. Klik hier voor de plattegrond.

 

exposant 3 - padia.nl

padia.nl-trendstrade-trendsentrade-kinderspeelgoed-exposant_compilatie website

Padia heeft een uiteenlopend assortiment; van pannen, onderzetters en wijnaccessoires tot nautische decoratieartikelen als vuurtorens, fuiken en reddingsboeien. Ook een ruime collectie kinderspeelgoed vindt u bij Padia. Van houten speelgoed en hobbelpaardjes voor de allerkleinste tot leuke gadgets voor de wat oudere kinderen. Voor iedere leeftijdscategorie zijn de leukste gifts te vinden bij Padia. U vindt Padia op locatie B1.10. Klik hier voor de plattegrond.

 

exposant 4 - Promotion Design

Promotiondesign-trendstrade-trendsentrade-kinderspeelgoed-exposant_compilatie website

Knuffels en stoffen poppen in alle maten en vormen; van de klassieke beertjes tot pluche rolkoffertjes en stoffen rammelaartjes. Bij Promotion Design vindt u vrolijke gifts en een snel wisselend, breed assortiment. Naast vrolijke pluche vriendjes vindt u er een handgemaakte collectie decoratietaartjes en gebakjes en een heerlijke geurenlijn van huisparfums uit Italië. U vindt Promotion Design op locatie A2.18. Klik hier voor de plattegrond.

 

exposant 5 - Wolvies Shop

Wolvies Shop-trendstrade-trendsentrade-kinderspeelgoed-exposant_compilatie website

Het ruime assortiment van Wolvies Shop bestaat voor het grootste gedeelte uit vrolijk kinderspeelgoed. Zo vindt u er mooie houten legpuzzels, poppenhuizen en poppenwagens. Ook voor theeserviesjes, koffertjes en ander speelgoed bent u bij Wolvies Shop aan het juiste adres. U vindt Wolvies Shop op locatie L1.05. Klik hier voor de plattegrond.

 

Laat u verrassen door deze aanbieders en kom naar Trends & Trade om uw (kinder)collectie aan te vullen.