woonaccessoires met Scandinavische signatuur

nieuw bij Trends & Trade: Home Delight

 

De reeds uitgebreide lijst exposanten bij Trends & Trade is aangevuld met leverancier Home Delight. Home Delight biedt een diversiteit aan woonaccessoires en interieurdecoratie waarbij ze een goed oog hebben voor kleur, textuur, vormgeving en design. Ze voeren een modern en smaakvol assortiment van de Zweedse merken Dixie en On-interior, het Finse merk Blossom en hun eigen label Home Delight. Het assortiment ademt een Scandinavische signatuur. De collecties vullen elkaar goed aan en geven wat extra’s aan ieder interieur; onmisbaar in uw collectie woondecoratie!

 

TrendTrade-Home-Delight-nieuw-collectie-spring-2017-new-voorjaar-banner-NB

 

U vindt Home Delight op locatie vlonder 1 op het middenpad. Klik hier voor de plattegrond.