vrolijke aanvulling op het assortiment kitchenware!

nieuw bij Trends & Trade: Dinnerware & Co

 

Een vrolijke aanvulling op het assortiment ‘kitchenware’ bij Trends & Trade: Dinnerware & Co! Dinnerware & Co ontwikkeld en produceert vernieuwende home en living concepten. Dinnerware & Co biedt de leukste producten voor de eetkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Van serviesgoed, broodplanken en ovenschalen tot kussens en fotolijstjes.

Naast een mooi design houdt Dinnerware & Co met elke productlijn rekening met de consument, een uitgekiende positionering en de productiekosten. Zo definiëren ze voor elke productlijn een eigen look en feel en specifieke vorm waarbij de verpakking een grote rol speelt. Hierdoor creëert Dinnerware & Co voor elk merk en elke collectie een onderscheidende en herkenbare stijl.

 

TrendsTrade-Dinnerware-collectie-nieuw-2017-spring-servies-keuken-voorjaar-new-banner-nb

 

Dinnerware & Co voert verschillende merken, waarvan o.a. LD by Little Diva, Ariadne at home, Comptoir Libanais, Natuurlijk Yvon, Room Seven en Accessorize bij Trends & Trade zijn opgenomen.

 

U vindt Dinnerware & Co op locatie vlonder 2 op het middenpad. Klik hier voor de plattegrond.