een hip label met woondecoratie & serviesgoed bij Trends & Trade

musthaves bij Fidrio: Serax!

 

Exposant Fidrio heeft sinds begin van het jaar een extra stand in het middenpad bij Trends & Trade. Daar vindt u de hippe producten van het merk Serax. Het Belgische interieurlabel Serax staat voor toegankelijk, kwalitatief hoogwaardig en functioneel design met origineel glaswerk, elegante serviezen en sfeervolle objecten. De ontwerpen van verschillende designers zorgen voor een opvallende collectie waarbij altijd een vernieuwde en toegankelijke collectie wordt samengesteld.

De bijzondere keuze voor bepaalde materialen zorgt voor unieke producten die een universeel en tijdloos karakter uitademen. Geen klassieke ontwerpen, maar verrassende vormen en materialen, dat is de basis voor de collectie van Serax!

 

TrendsTrade-Fidrio-Serax-collectie-2017-spring-new-servies-nieuw-voorjaar-banner-nb2

 

De producten van Serax zijn te vinden op vlonder 7 op het middenpad. De andere stand van Fidrio vindt u op locatie L1.43. Klik hier voor de plattegrond.