kleurrijke en fleurige producten van GINGER Lifestyle

nieuwe exposant op trendplein bij Trends & Trade: GINGER Lifestyle!

 

Een van de nieuwste exposanten bij Trends & Trade is GINGER. De opvallend vrolijke stand pronkt op het Trendplein direct bij de entree van Trends & Trade.

 

GingerLifestyle-trendplein-Trendstrade-2017-voorjaar-spring-melamine_website compilatie

TrendsTrade-GINGER-interview-standhouders-nieuw-2017-voorjaar-facebook

 

Om kennis te maken met dit leuke merk laten we standhouders Lineke en Jurgen aan het woord:

 

Wat is GINGER?

“GINGER is een lifestyle bedrijf, al 17 jaar gevestigd in Thailand. De uit Denemarken afkomstige Hans B. Christensen is designer en eigenaar van GINGER. GINGER wil mensen inspireren om van elk moment een speciaal moment te maken. Leef vrolijk, kleurrijk en ‘give a smile to the world’ is dan ook de slogan van GINGER!” aldus Jurgen ter Haar. “Kleur, originele, eigenzinnige en gedurfde designs zijn niet weg te denken bij GINGER. Onze producten zijn veilig en leuk om te gebruiken en handgemaakt met aandacht, vakmanschap en liefde.” De collectie van GINGER bestaat naast hoogwaardig melamine servies uit vrolijke lifestyle producten voor binnen en buiten.

Jurgen is al 24 jaar getrouwd met mede-eigenaresse Lineke, en samen hebben zij 5 dochters. Zij kwamen met het merk GINGER in aanraking op een beurs in Bangkok en voelden meteen een klik. Lineke verteld; “Ginger past zó bij ons, de stijl, de kleuren en bovenal de beleving van het merk. We zijn in gesprek geraakt met GINGER en hebben zodoende het importschap voor Nederland en Europa gekregen. Wij werken nauw samen met designer Hans en hebben met name veel contact over de ontwerpen. Hans vraagt vaak ook onze mening over de prints en designs voor de producten. Dat werkt heel leuk samen.”

 

TrendsTrade-GINGER-collectie-spring-2017-nieuw-new-voorjaar-vrolijk-banner-nb

Hoe zit het met de productie van GINGER?

Jurgen en Lineke bezochten samen met hun dochters het atelier en de fabriek in Thailand, waar de producten van GINGER worden geproduceerd. Daar ontmoetten zij de werknemers die de producten met zorg, liefde en vakmanschap produceren. GINGER staat voor eerlijke productie en beheert deze dan ook voornamelijk zelf, alleen het melamine servies wordt in een grote melamine fabriek geproduceerd.

 

Wat is melamine nu precies?

Melamine is een hoogwaardige kunststof. Alle GINGER melamine producten zijn gemaakt van 100% melamine, wat garant staat voor producten van de beste kwaliteit. Er zijn veel melamine producten op de markt gemaakt van een mengsel van verschillende componenten, deze zijn van mindere kwaliteit. “Door de 100% melamine sticker op onze producten kunt je er zeker van zijn dat je altijd de beste kwaliteit koopt. De melamine is BPA vrij, vaatwasmachine bestendig, geschikt bevonden voor drink- en eetwaar en kan vloeistoffen bevatten tot 70 ºC. Melamine is leuk en handig om elke dag te gebruiken, het is licht van gewicht, breukvast en het heeft ook als voordeel dat door een langzame warmteoverdracht je eten langer warm blijft!” weet Lineke te melden.

 

Het enthousiasme en de liefde waarmee Jurgen en Lineke met GINGER werken is terug te zien in de vrolijke collectie.

 

Reden voor een bezoekje aan GINGER Lifestyle bij Trends & Trade!