extra aanbod vintage meubelen van Be-Uniq bij Trends & Trade

NEW: vintage meubelen van Be-Uniq

 

Be-Uniq staat bekend om haar bijzondere authentieke collectie. Vanaf februari vindt u exposant Be-Uniq naast de reguliere stand op locatie L1.01 ook op de locatie er tegenover; A1.13. Op deze extra locatie vindt u naast het  bekende assortiment met woonaccessoires nu ook een uitgebreidere collectie meubels en vintage decoratie artikelen.

be-uniq-trendstrade-meubels-vintage-uniek-woonaccessoires-compilatie

 

De meubels en woonaccessoires worden geïmporteerd uit landen over de hele wereld met elk hun eigen gebruiken en cultuur. Dit zie je terug in de producten waardoor ieder item uit de collectie een unieke, pure en doorleefde uitstraling heeft!

 

be-uniq-trendstrade-meubels-vintage-uniek-woonaccessoires-compilatie2

 

Benieuwd naar de authentieke producten van Be-Uniq? Kom dan snel naar Trends & Trade en vul uw collectie aan!

Klik hier voor de plattegrond