volop tuinartikelen bij Trends & Trade

neem samen met Inez een kijkje bij een aantal tuin- en terras- gerelateerde stand

 

Naast de vele interieurproducten voor binnen, biedt Trends & Trade ook inspiratie voor een vrolijke en kleurrijke start van het buitenseizoen.

 

Er zijn volop tuinartikelen verkrijgbaar bij onze exposanten voor een gezellig aangekleed terras, mooi ingericht balkon of accessoires voor de aankleding van een tuin. Denk hierbij aan tuinornamenten, plantenpotten in alle vormen en kleuren, vuurkorven en tuingereedschap. Alles om elke tuin tot in de puntjes te decoreren.

Neem samen met styliste Inez een kijkje bij een aantal tuin- en terras- gerelateerde stands bij Trends & Trade.

 

 

In deze vlog loopt Inez met u langs de stands van de volgende exposanten:

 

Esschert Design

Een van de grootste tuin gerelateerde stands binnen Trends & Trade is die van Esschert Design. De producten worden door Esschert zelf ontworpen en geproduceerd. Hierbij ligt de focus op producten met grafische designs, vuurkorven & andere buitenhaarden, tuingereedschappen en decoratiemateriaal voor buiten. Deze collectie past natuurlijk perfect binnen het Thema Garden Delight. U vindt de stand van Esschert design op locatie: E2.01 en E2.08. Klik hier voor meer informatie over Esschert Design.

 

Capi Europe BV

Een must-have bij de aankleding van een terras of tuin zijn de unieke potten van Capi Europe. Met hun eigentijdse productlijnen van binnen- en buitenpotten kunt u elke buitenruimte omtoveren tot een mooi plaatje. Naast hun strakke design staan de potten van Capi Europe ook bekend om hun functionaliteit doordat ze vorstbestendig, lichtgewicht en breekproef zijn. U vindt Capi Europe op locatie G1.04. Klik hier voor meer informatie over Capi Europ BV.

 

Gerry´s Garden

In het assortiment van Gerry’s Garden vindt u voor iedere tuin het geschikte product. In de stand van Gerry’s Garden vindt u tuindecoratie met een licht versleten look door een rustieke ‘roest’ uitstraling. Tot slot zorgen de decoratieve boeddha’s voor een ontspannen sfeer binnen elke tuin. U vindt Gerry’s Garden op locatie F1.02 en F1.10. Klik hier voor meer informatie over Gerry’s Garden.

 

Decostar

Voor uw voorjaarscollectie bent u bij Decostar aan het juiste adres! Naast een breed assortiment woondecoratie voor binnen, biedt Decostar ook een ruim aanbod aan decoratieve producten voor de tuin en het terras. De stand van Decostar sluit perfect aan bij de trend van dit voorjaar: Garden Delight. U vindt de stand van Decostar op locatie E1.0. Klik hier voor meer informatie over Decostar.

 

Garden Girl

Het Zweedse merk Garden Girl maakt producten die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen met groene vingers. Het assortiment bestaat uit comfortabele, stijlvolle én functionele tuin- en lifestyle kleding, tuingereedschappen en accessoires voor de tuinierende vrouw. Ook perfect als cadeauartikel! De stand van Garden Girl vindt u op locatie A1.07. Klik hier voor meer informatie over Garden Girl.

 

Kortom, Trends & Trade is de plek om uw voorjaarscollectie compleet te maken!