dé trends voor een prachtig gedekte tuintafel

tips voor een sfeervol gedecoreerde tuintafel

Header nieuwsbrief tuintafel gedekt

Haal binnen naar buiten. Dat is het credo voor het komende buitenseizoen. Daarbij hoort uiteraard een sfeervol gedecoreerde tuintafel. Inspireer uw klanten zodat zij hun tuin, balkon of terras helemaal af kunnen maken. Met deze tips presenteert u in een handomdraai de mooiste tafels!

 

Een mooi gedekte tuintafel bestaat uit verschillende onderdelen. Het begint uiteraard met luxe servies, maar denk ook aan een bijpassende tafelloper met placemats, servetten, sierlijke glazen en karaffen. En om het geheel af te maken kunt u er voor kiezen om er vrolijke buitenkussens en theelichtjes bij te plaatsen. Zo maakt u van elke standaard (buiten)tafel een intieme en knusse setting.

 

hét serviesgoed voor de perfecte aankleding

Om een mooie tafelschikking te maken is het servies allesbepalend. Effen kleuren met hier en daar een grafische afbeelding is de trend van dit jaar. Om de setting spannend te maken kunt u schaaltjes of onderborden met felle kleuren of drukke patronen toevoegen. Dé tip om een gezellig en rustieke sfeer neer te zetten: gebruik broodplanken als onderbord. Dit maakt de tafel landelijk en knus!

 

Trendstrade-bitossi-Pomax-aankleding-tafel-servies-voorjaar-2017-website

 

niet af zonder bijpassende glaswerk

Een mooie waterkaraf en bijpassende glazen kunnen niet ontbreken op een mooi gedekte tafel. De kleine waterglaasjes met Spaanse look geven een heerlijk zomers gevoel. Wilt u graag een weers- en kind-bestendige tafelschikking maken, kunt u er ook voor kiezen om kunststof materialen te gebruiken.

 

Trendstrade-bitossi-Pomax-aankleding-tafel-karaffen-glazen-voorjaar-2017-website

 

de finishing touch

Om het geheel mooi af te maken kiest u voor mooie tafellopers of speciaal tafellinnen. Grovere linnen stoffen met een mooi motief zijn een echte eyecatcher. Wilt u een rustieke en landelijke look creëren dan zijn de damasten tafellopers ideaal.

 

Trendstrade-linnen-tafellopers-aankleding-tafel-voorjaar-2017-website

 

De producten gebruikt in deze sfeerbeelden zijn afkomstig van de volgende exposanten:

 

Kom snel naar Trends & Trade en maak uw tuintafelcollectie compleet!