terugblik op een geslaagde Spring Delight week

kick-off voor voorjaarsinkopen groot succes!

Van 12 t/m 19 februari stond Trends & Trade in het teken van het voorjaar tijdens de Spring Delight week. Een week vol activiteiten zoals proeverijen, workshops, styling tours, demonstraties en seminars zodat u als pashouder volop inspiratie kon opdoen voor het nieuwe seizoen! Dit alles binnen de voorjaarstrend ‘Garden Delight’.

 

We kijken terug op een succesvolle editie waar alle aanwezige gasten tevreden op terugblikken. Hier een korte impressie van alle activiteiten:

 

 

 

inpakworkshop bij Trends & Trade

lekkere hapjes voor al onze gasten

stylingtour door styliste Inez

verfdemonstratie krijtverf van Amazona

 

Was u niet in de gelegenheid om de Spring Delight week te bezoeken? Geen zorgen. De komende maanden zullen wij meerdere interessante activiteiten aanbieden waar u zich voor kunt inschrijven. En uiteraard organiseren we volgend jaar rond dezelfde tijd weer een inspirerend voorjaarsevenement. Houd onze nieuwsbrieven en website dus in de gaten!